Väx med oss på Bjernared!

I grunden är vi ett halländskt familjeföretag, vilket präglat våra värderingar och vår syn på hur vi driver verksamheten. Vi värnar om personliga och nära relationer med våra kunder, agenter, leverantörer och medarbetare. Hos oss är det korta beslutsvägar och raka besked. Det gör all kontakt med oss så mycket enklare och trevligare.

Vi har de senaste åren vuxit och fortsätter att växa och är ständigt på jakt efter kompetenta medarbetare till vårt team. Har du ett intresse för skogen, skogsindustri, sågverk, industri, hjulgående maskiner eller trävaror är det stor sannolikhet att vi kan erbjuda en tjänst som passar dig.

Vi välkomnar dig att skicka in din spontanansökan eller att söka någon av våra aktuella tjänster nedan. Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss är du alltid välkommen att ringa oss innan du skickar in din ansökan.


Kontaktperson:

Oskar Joelsson, VD
oskar@bjernared.se | 0736619423

Lediga tjänster

Maskinförare/Maskinoperatör Bjernareds Sågverk AB

Vi söker nu dig som har erfarenhet av att köra truck eller hjullastare och vill arbeta hos oss.

Vi söker en medarbetare som både kan arbeta i vår produktion och lära sig några av våra maskiner i sågverket, men som också ges möjlighet att stötta upp med att köra truck för att hantera virkespaket och/eller hjullastare för att hantera timmer.

Tidigare erfarenhet av att köra truck eller hjullastare är meriterande, likväl om du tidigare har arbetat på ett sågverk eller hyvleri.

Ort: Bjärnared/Gräsås
Anställningsform: Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2023-06-30, urval sker löpande
Ansökan sker till: oskar@bjernared.se

Spontanansökan Bjernareds Sågverk AB

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna personer som vill jobba i skogsindustrin. Vill du jobba i en hållbar bransch i ett företag som växer och satsar framåt på sin produktion och medarbetare ska du inte tveka att kontakta oss!

Ort: Bjärnared/Gräsås
Sista ansökningsdag: Löpande
Ansökan sker till: oskar@bjernared.se