Produkter att lita på

Bakom Bjernared Oakman finns förutom stor kärlek till skogen, mycket kunskap och erfarenhet av vad man kan göra utav den. Vi skapar attraktiv och hållbar bruksdesign av massiv ek. Genom Bjernareds Sågverk har vi över 70 års erfarenhet och kunskap om ekbeståndet i Halland, Småland och norra Skåne. Där finns Stefan Karlsson och hans stora kunskap om råvaran. Där finns Torbjörn Joelsson med kunskap om sågverkets produktion. Med dem i ryggen har vi nu startat Bjernared Oakman för våra träprodukter inom bruksdesign. Här finns Anders Hörberg med 35 års erfarenhet från produktutveckling och möbelproduktion. Och här finns Jonas Johansson som har gedigen erfarenhet av ledarskap och organisationsutveckling. 

Bjernared Oakman – Torbjörn Joelsson
torbjorn@bjernared.se – 0346-55722
0346-55720 (växel)

Bjernared Oakman – Torbjörn Joelsson
torbjorn@bjernared.se – 0346-55722
0346-55720 (växel)

TIDLÖS DESIGN

Precis som eken ger vår bruksdesign ett vackert tidlöst intryck. Den andas natur, gediget hantverk, god funktion och attraktiva detaljer. En hållbar design av hög kvalitet.

MASSIV EK

Ek är ett vackert, hårt och mycket tåligt träslag som med fördel kan användas i utomhus. Det är naturligt giftfritt, behöver ingen ytbehandling och blir bara vackrare med åren.

VÄDERTÅLIGT

Alla detaljer i vår bruksdesign håller samma fina kvalitet och hållbarhet som eken. Tyget är slitstarkt, sol- och vattenbeständigt. Beslagen är zinkbehandlade för att tåla utomhusmiljö.

Intresserad av våra produkter eller framtida idéer?