Saltstänk

En UNIK fällstol av omsorgsfullt avverkad ek

Bruksdesign direkt från skogen

Eken är stark och kan bli mycket gammal. Ändå måste den till slut avverkas innan den faller av sig själv. Då skickar vi ut ett manuellt huggarlag som tar hand om den på ett ansvarsfullt sätt. Eftersom stammen är krokig eller grenig behöver den ibland kapas i kortare bitar. Genom att förädla de bitarna till användbara bruksföremål bevarar vi hela ekstocken för framtiden på ett hållbart och uppskattat sätt. Först ut är Saltstänk.

(Priserna är inkl. moms)

Nu lanserar vi Saltstänk

Saltstänk är elegant, praktisk, flexibel, hållbar, tålig och inte minst – fantastisk skön. Den passar lika bra i spa-miljö som i trädgården, på verandan och i fjällen. Helt enkelt överallt där du vill slå dig ner utomhus och njuta av en stunds skön avkoppling.

Massiv skön ek som det är härligt att vila både ögon och armar på.

Positionsstol som lutar stolsryggen i fem olika lägen.

Bekväm nackkudde som går att justera i höjdled efter personlig längd.

Helt hopfällbar för att ta upp minimalt förvaringsutrymme (hopfälld 61x80x9 cm)

Slitstarks, sol- och vattenbeständigt kvalitetstyg, likt markisväv, från italienska tempotest.

Zinkbehandlade beslag som tål utomhusmiljö.

Fällbar fotpall och bord i samma fina utformning fulländar komforten. Fotpall – 36x42x40 cm , Bord – 40x40x37,5 cm (utfällda)

FSC-märkt ek, för hållbart skogsbruk.

Maxvikt 130 kg.

Sitsbredd
0 cm
Rygghöjd
0 cm
Hopfälld
0 cm
Vikt
0 kg

SKÖTSEL - Låt den obehandlade eken gråna naturligt. Tyget torkas av med fuktig trasa och lite diskmedel, alternativs rengöringsspray anpassat för markistyg. Eken är ett levande material, därför bör du spänna till skruvar och beslag årligen.

TILLVERKNING - Vi låter tillverka Saltstänk i en modern möbelindustri i Europa, där det finns en dokumenterad miljöpolicy. Saltstänk är hållbarhetstestad motsvarande svensk standard avseende möbler för utomhusmiljö, sittmöbler, hemmiljö och offentlig miljö.

Intresserad av Saltstänk?